Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 7, 2010

Of Kad Kahwin VVIP dan VIP

 Bismilahrahmanirahim.....

Semoga Allah permudahkan urusan aku

Tiada niat untuk menyinggung mana mana pihak apatah lagi berdendam di atas apa yang berlaku

Tentang kad kawen VVIP dan VIP aku,aku tempah dari Kak Faizah

Servis dia memang TIP TOP dan aku recommend kalau korang nak buat kad kawen yang chantek chantek amek kat akak nie

Very friendly person dan sekali korang email terus menerus dia balas dan dia boleh design ikut citarasa kita

Itu yang aku suka!

Biar mahal sikit(yer lah kad kawen kalo buat sikit mmg la mahal) aku buat 100 keping je utk VVIP dan VIP

Time aku booking nie,langsung dia tak amek deposit and time aku pick up baru lah dia amek full payment.Aku suka cara begini!

Korang leh p usha usha blog kak Faizah yer...pastue sebut nama aku skali,so dia tau la korang refer dari mana.kan kan?

Klik di Sini

 
alamak!terblur lah pulak.tapi aku rasa korang dapat bayangkan mcm mana design dia kan?

  
Nie kad yang aku dah letak dalam sampul.Insyallah,kalau tak ada apa perubahan tarikh kad ini akan selamat sampai ke tangan VVIP dan VIP.Kalau ada sebarang perubahan tarikh,kena lah BLENGKO semula
Last but not least,aku doakan semoga rezeki Kak Faizah sentiasa bertambah.Aku tgk Kak Faizah mmg ikhlas dalam bisnes dia.Ini yang aku suka.Terima Kasih kak!

Mrs Fahmi To Be =>

4 comments:

harzharun said...

dear...i x buat asing2 pun...semua kad sama...so, xde la eksklusif sgt..

Nad Nazira said...

nanti nak satu ye. dah siap2 order nih..hehe..nad aritu pun buat sumer same..sebab malas nak pk-pk..lagipun kad siap lambat..gabra je..kalau dah buat awal2..sempat gak nak berangan buat kad eksklusif yang lain..:P

Mr Final said...

hello? ye knp ye... xde deskripsi jelas.. so Mr Final x faham ape yg kamu mahu... erm.. ape kate.. kamu email sahaja kpd saya.. ape yg sbnrnyer masalah itu

mrfinal@gmail.com

ShalinzZ85 said...

harzharun:shalin buat asing2 sket je..lgpun yang kad lain tue murah sgt,rasa kesian plak nak bagi kat vvip.huhu

nad:ok ok..shalin akan reserve satu tau utk nad,jangan risau..kad kawen yg shalin tempah nie servis dia mmg tip top,recommended!

mr final:i dah email you!TQ