Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 7, 2010

Bismillahrahmanirahim

Allahuakbar...

Dugaan yang paling besar berlaku ke atas aku tadi

Ia betul betul menguji kesabaran aku

Semoga Allah bersama sama dengan orang yang bersabar

Allah menguji aku supaya lepas nie aku akan berhati hati apabila menulis blog

Blog aku hanya catatan biasa untuk berkongsi segala apa yang aku rasa,tidak aku sikit pun untuk menjatuhkan maruah sesiapa

Blog aku telah di HACKED

Aku kurang arif tentang dunia IT dan perkara ini telah membuatkan aku akan lebih berhati hati ketika menulis blog

Semoga Allah bersama sama dengan aku

Inilah dikatakan dugaan untuk menuju ke gerbang perkahwinan,nak nak pulak dekat dengan final

Aku harap sangat sangat korang doakan aku semoga selamat semuanya

Tolong doakan aku supaya aku kuat dan kental dalam mengharungi liku liku dalam menjadi seorang blogger

So lepas nie,gambar gambar aku akan berkurang dan untuk menulis catatan marah atau ketidakpuashatian tidak sama sekali akan berlaku

Kejadian ini sangat sangat menguji kekuatan iman aku

Last,doakan yang baik baik belaka yang akan berlaku

DOAKAN aku!

3 comments:

hanidiyu said...

patut a smlm aku nak masuk blog kau asek kena blocked!

aku igt kau dah tak bagi aku usha. huhuhu

sian kau shalin, sabaq banyak2..
manusia mmg multisikap.

kdg2 kita pun susah nak kenal mana kawan mana lawan..

.:Mrs. Engineer:. said...

btol...mmg x bley nk msk smlm...xpe shalin...chaiyok2...trus kn berblogging...

anyway, gud luck on ur final exam...wt btol2 ye... :)

ShalinzZ85 said...

hanidiyu:thanks banyak2.aku tengah kusut sekarang.kalao ko nak berblogging make sure hati2 yer.aku dah delete semua post aku sebelum2 nie.sedih tapi aku terpaksa

yanis:thanks for ur support.masalah besar melanda sekarang.tentang hari bahagia shalin.tak pe lah yanie,yang penting doakan shalin yer