Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

korang boleh tolong aku tak?tolong la...

kat sini ada potensi nak bukak pusat tuisyen tau
sebab market tinggi
ramai orang mintak
sebab tak der langsung pusat tuisyen kawasan sekitar sini

so aku bercadang cadang
tahun depan aku nak sewa rumah berdekatan dengan kawasan tersebut
khas untuk kelas tuisyen sahaja
suami aku nak kasi modal

korang rasa kan...
berbaloi tak kalo aku bukak tuisyen
modal dalam RM 1500 je
aku ingat nak buat pakej 4 subjek RM 40
pendaftaran RM 10
dan fotostat RM 10

agak agak korang untung tak?
sila berikan cadangan untuk aku insan yang lemah gemalai ini
hoho
terima kasih
 
Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

^^mrs.deana^^ said...

okla 2 babe..,tusyen blh wat RM lbih..rse OK dhla,klu wat mhal pn mak bapak dorg ttap hntr tusyen nk bg anak pndai..klu murh myb lgla rmai yg dftar..

fashah84 said...

salam...

pada pendpt saya tuisen ni biasa berkembang tahun demi tahun...utk permulaan sy rasa x perlu sewa premis lain dulu..jdkan salah satu bilik di rumah awk utk tuisen ni..tuisen ni biasa parents hantar blandaskan prestasi ank..jika selps tuisen ank mereka lebih hebat,awk akan gain kepercayaan diorg..dr situ jum pelajar akn meningkat...bila dah meningkat baru sewa premis..

dr segi harga,biasa 1 subjek rm20..pakej 3 subjek rm50(ni area seremban)..pendftrn ngan photostat tu ok..tp kalo awk rasa rega yg awk tawarkan berbaloi ok ler tu...yg penting ikhlas..InsyaAllah...

sy dh ade penglmn buat tuisen ni..abis blajar lama gak nganggur,so sy buat tuisen..hmpir 3 thun sy buat..dr 5 org student sy,jd 35 org semuanya..cuma sy skit bernasib baik sebab sy dbenarkn guna balai raya kat area sy..tp skrg tu tinggal knangan..dh kawen ni+keje under JAINS buat sy x menang tangan ngan waktu..tp mmg syiokk kalo buat tuisen..income bleh tahan..tp yg penting IKHLAS KERANA ALLAH TAALA...